Geboortemail

Sinds enige tijd werken verloskundigen, gynaecologen en kraamverzorgsters uit de Leidse regio intensief samen om alle zwangere vrouwen optimale zorg aan te bieden.

Er is bijvoorbeeld een ‘basiszorgpad Zwangerschap’ ontwikkeld, speciaal voor alle zwangeren met een grote kans op een gezonde zwangerschap. In dit zorgpad worden de controles bij de verloskundige aangevuld met belangrijke informatie die wordt gegeven tijdens voorlichtingsbijeenkomsten en via de Geboortemail.

De mails zijn geschreven door verloskundigen en gynaecologen uit de regio Leiden en geven je van week tot week informatie. Denk hierbij aan:

  • De ontwikkeling van je baby
  • Veranderingen van je lichaam en psyche
  • Wat je moet regelen
  • Zwangerschapskwaaltjes en klachten
  • Tips
  • Voorbereiding op je bevalling, je kraamtijd, het voeden van je baby en het ouderschap

Je kunt je aanmelden via www.geboortezorgleidenenomstreken.nl.
Geboortemail is niet commercieel, zodoende zit er geen reclame in!

Als je klikt op ‘Aanmelden Geboortemail’ kun je je gegevens invoeren en versturen. In je mailbox krijg je dan een bevestiging van je aanmelding. Voeg info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe aan je contactpersonen zodat de Geboortemails niet in je spambox terecht komen.

Geboortemail start bij 9 weken zwangerschap. Ben je al verder bij aanmelding? Dan ontvang je eerst de Geboortemails van de gemiste weken en daarna binnen 7 dagen de Geboortemail die past bij je zwangerschapstermijn.

Het is belangrijk om wekelijks deze mails te lezen zodat jij en je partner geen belangrijke informatie missen. Tijdens de zwangerschapscontroles horen wij graag of je vragen hebt over de mails.