Verloskundigenpraktijk De Kern - Leiden en Leiderdorp
 
geboortemail_logo.png

Geboortemail

Geboortemail is een vast onderdeel van het nieuwe regionale basiszorgpad Zwangerschap, waarbij de contactmomenten bij de verloskundige zijn verminderd en er meer informatie wordt gegeven via voorlichtingsbijeenkomsten en Geboortemail.

De mails zijn geschreven door verloskundigen en gynaecologen uit de regio Leiden en omstreken en geven je van week tot week informatie, zoals:

- De ontwikkeling van je baby
- Veranderingen van je lichaam en psyche
- Wat je moet regelen
- Zwangerschapskwaaltjes en klachten
- Tips
- Voorbereiding op de bevalling, kraamtijd, voeden van je baby en het ouderschap

Je kan je aanmelden via www.geboortezorgleidenenomstreken.nl.
Er zit geen reclame in Geboortemail. 

Als je klikt op ‘Aanmelden Geboortemail’ dan kan je je gegevens invoeren en versturen. In je mailbox krijg je dan een bevestiging van je aanmelding. Het is handig om info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe te voegen aan je contactpersonen zodat de Geboortemails voortaan niet in je spam terecht komen.

Ben je al verder in de zwangerschap dan 9 weken, dan ontvang je eerst de Geboortemail van de weken 1 t/m 9 en daarna binnen 7 dagen de Geboortemail van de week waarin jij zwanger bent.

Het is belangrijk om wekelijks deze mails te lezen zodat jullie geen belangrijke informatie missen. Tijdens de controles horen wij of er vragen zijn over de mails.