Verloskundigenpraktijk De Kern - Leiden en Leiderdorp
 

Intake formulier

Wilt u onderstaand formulier ingevuld meenemen bij uw eerste bezoek aan de verloskundige?

We kindly ask you to complete the questionnaire below and bring it with you to your first appointment with the midwife:

   

Gezond zwanger

U kunt zelf gelukkig veel doen om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten! Hier zetten wij de belangrijkste adviezen op een rij:

Lees verder

 

Zwangerschapscontroles

Tijdens uw gehele zwangerschap bieden wij u controle's aan. Wij hanteren daarbij het volgende schema: 8-16-23-27-30-33-35-37-39-40-41 weken.

U bent welkom op onze mooie locatie aan de Kernstraat 2a in Leiden. Om naar ons spreekuur te komen, moet u eerst een afspraak maken.

Lees verder

 

Prenatale screening

Veruit de meeste baby's worden gezond geboren. Zo'n 3-4% van de baby's heeft echter een aangeboren afwijking, variërend van iets kleins en onschuldigs tot grote afwijkingen aan bijvoorbeeld hart of skelet.

Lees verder

 

Bloedonderzoek

Voor alle bloedonderzoeken geldt dat u alleen de uitslag krijgt doorgebeld wanneer deze afwijkend is. Geen bericht is goed bericht!

Lees verder

 

Echo-onderzoek

Verloskundigenpraktijk De Kern stuurt u voor echo's altijd door naar echocentrum De Poort in Leiden. Dit is een zeer ervaren echocentrum waarmee we een goede samenwerking hebben.

Lees verder

 

Voorlichtingsavonden

U bent van harte welkom om onze voorlichtingsavond 'Bevallen in Leiden' bij te wonen. Uiteraard is uw partner of andere belangstellende ook welkom.

Lees verder

 

Ontwikkeling van de baby: week 10-14

 

Ontwikkeling van de baby: week 15-20

 

Ontwikkeling van de baby: week 21-27

 

Ontwikkeling van de baby: week 28-37