Even voorstellen

Onze verloskundigen

Esther Timmerman
Verloskundige

Esther Timmerman

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden mag ik altijd bij een van de meest bijzondere periodes uit iemands leven zijn.
Elke fase kent haar onzekerheden en bijzonderheden. Prettige, veilige en kundige begeleiding is daarbij van belang. Je geen nummer voelen en gepersonaliseerde zorg ervaren die past bij jou. Dat vinden wij bij De Kern erg belangrijk.

- sinds 2003 werkzaam bij De Kern

- moeder van 3 prachtige dochters

- mede praktijkeigenaar

- geeft maandelijks voorlichtingsavond over de bevalling

- BIG nummer: 59061036203

Jessica Zwanenburg
Verloskundige

Jessica Zwanenburg

Het geeft mij heel veel voldoening en trots om vrouwen, hun partners en andere familieleden te kunnen begeleiden in het proces van zwangerschap en te trachten ze vol vertrouwen hun bevalling in te laten gaan. Bij de Kern gaan we voor een zo persoonlijk mogelijke begeleiding. We proberen de wensen van de zwangere en haar partner te respecteren met daarbij niet ons doel: een zo gezond mogelijke moeder en gezond mogelijk kind, uit het oog te verliezen.

- sinds 2003 werkzaam bij De Kern

- moeder van 3 geweldige kinderen

- mede praktijk eigenaar

- na een beperking aan mijn nek ben ik wat meer actief achter de schermen

- BIG nummer: 79050541203

Ylan
Ylan de Waard
Verloskundige

Ylan de Waard

Door de zwangerschappen en geboortes van mijn eigen drie kinderen is bij mij de sterke wens ontstaan om zelf ook verloskundige geworden. Ik ben in 2007 dan ook gestopt met mijn werk als jurist om verloskundige te kunnen worden. Het werken met (aanstaande) ouders in een van de meest levensveranderende periodes in het leven is mijn passie en geeft mij veel voldoening. Het is werken met je hoofd, je handen en je hart, precies waar ik van hou. Van 2011 tot 2019 heb ik fulltime bij de Kern gewerkt. Na een jaartje als mantelzorger voor mijn ouders gezorgd te hebben, pak ik nu als verloskundige met veel plezier de draad weer op.  

- sinds 2011 werkzaam bij de Kern

- getrouwd, drie volwassen kinderen

- ik zing in een klassiek koor

- ik zet me in voor ouders met kinderen met autisme

- wandelen in de regen met de hond op het strand: heerlijk!

- BIG nummer: 59915070203

Kasia Mika
Verloskundige

Kasia Mika

 Door bij de bevalling van mijn zus te zijn, heb ik mijn passie voor dit mooie vak ontdekt. Ik werk elke dag met enorm veel plezier samen met de gezinnen. Ik vind het een eer om hen bij dit bijzondere moment in hun leven te ondersteunen.

- sinds december 2016 werkzaam bij De Kern

- hou van reizen

- wandel graag in de natuur met mijn hond

- BIG nummer: 89920340603

Lidewij Buter
Verloskundige

Lidewij Buter

Om deel uit te mogen maken van een van de meest bijzondere periode in het leven blijft elke keer weer speciaal. Mijn doel in deze mooie en spannende tijd is om mee te bewegen met de wensen van zwangere en hun partners waarbij de veiligheid van moeder en kind vooropstaan.
Als verloskundige probeer ik samen met de (toekomstige) ouders te kijken naar de beste zorg: zelfvertrouwen, kracht, verbondenheid, wetenschap en een natuurlijk proces staan hierbij centraal. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten bij De Kern en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kindje!

- Naast mijn werk houd ik van reizen, natuur, sporten, lekker eten en mijn vriend! 

- Sinds 2019 ook gediplomeerd echoscopiste

- BIG nummer: 29923822803

Ons team

Digna van Beelen
Kraambed verloskundige

Digna van Beelen

Ik ben verloskundige vanaf 2004, waarna ik ben gaan werken bij De Kern tot 2012. Na een kort uitstapje naar werken in het ziekenhuis werd ik zelf moeder van een prachtige tweeling.

Sinds april 2014 ben ik weer terug op het nest bij de Kern, ik verzorg de kraambedcontroles aan huis. Als je zwanger bent ben je vooral gericht op de zwangerschap en de bevalling. In het kraambed komt er vaak een hele nieuwe wereld op je af. De kraamverzorgster en ik zijn er om jullie te begeleiden en een goede start mee te geven!

BIG nummer: 09062126603

(Tijdens je kraambed zie je voornamelijk onze vaste kraamverloskundige Digna. Zij doet de kraamvisites op maandag, woensdag en vrijdag, tussen 8.30 en 13.00 u. Op andere dagen doet de dienstdoende verloskundige de kraamvisites.)

Kimberly van Hulst
Assistente

Kimberly van Hulst

Ik ben werkzaam als assistente bij praktijk De Kern. Daarvoor ben ik 16 jaar als verloskundige werkzaam geweest, het mooiste vak maar zó intensief.

- sinds 2016 werkzaam bij De Kern

- ik kan nu volop genieten van mijn gezinsleven

- ik ben op deze manier toch betrokken bij de geboortezorg 

- met veel plezier ondersteun ik nu de verloskundige 3 dagen in de week met administratieve werkzaamheden, kleine medische handelingen en het telefonische spreekuur

Ursela Wienck
Assistente

Ursela Wienck

Ik ben sinds juli 2006 op maandag en vrijdag als assistente werkzaam bij De Kern. Ik ondersteun de verloskundigen voornamelijk bij hun dagelijkse administratieve werkzaamheden. Ook zul je mij op die dagen aan de telefoon krijgen wanneer je belt met vragen of om een afspraak te maken.

Tamara de Vries
Oproepassistente

Tamara de Vries

Ik werk sinds maart 2020 bij De Kern als oproep assistente. Daarnaast werk ik sinds 2009 als kraamverzorgster. 

  • getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen
  • ik ga graag op stap met mijn gezin
  • ik lees het liefst historische boeken (fictief of non-fictief)
  • ik luister graag muziek
Loes Latten
Oproepassistente

Loes Latten

Ik ben opgeleid tot oncologie verpleegkundige, echter na het krijgen van 3 kinderen binnen 3 jaar, heb ik gekozen voor de verloskunde. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij De Kern als verpleegkundige assistente als oproepkracht. Ik werk al sinds 2001 als verpleegkundig assistente bij verloskundigen praktijk Sassenheim.

Ik hou van mijn werk. Het begeleiden van zwangeren en hun partners in een van de belangrijkste periodes in hun leven vind ik prachtig om te doen. Mijn doel is om samen met dit mooie team een bijdrage te leveren aan een goede herinnering aan jullie zwangerschap en bevalling. 

Waarneemsters

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Het lukt door vakanties, verlof en bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team aangevuld met waarneemsters. Zij zijn betrokken verloskundigen, die zich volledig in zullen zetten om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd goed te begeleiden. 

Student

Wij begeleiden regelmatig studenten verloskunde. Dit varieert van eerstejaars studenten die voornamelijk meekijken en alleen kleine handelingen zelf uitvoeren tot vierdejaars studenten die nagenoeg zelfstandig werken. 

Wij stellen het zeer op prijs als je een bijdrage wilt leveren aan hun opleiding door ze bij je controles, bevalling en kraambed aanwezig te laten zijn. Er is altijd een verloskundige van De Kern die supervisie heeft.

Mocht je de verloskundige liever alleen zien, dan kun je dat uiteraard bij ons aangeven.