Even voorstellen

Onze verloskundigen

Esther Timmerman
Verloskundige

Esther Timmerman

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden mag ik altijd bij een van de meest bijzondere periodes uit iemands leven zijn.
Elke fase kent haar onzekerheden en bijzonderheden. Prettige, veilige en kundige begeleiding is daarbij van belang. Je geen nummer voelen en gepersonaliseerde zorg ervaren die past bij jou. Dat vinden wij bij De Kern erg belangrijk.

- sinds 2003 werkzaam bij De Kern

- moeder van 3 prachtige dochters

- mede praktijkeigenaar

- geeft maandelijks voorlichtingsavond over de bevalling

- BIG nummer: 59061036203

Jessica Zwanenburg
Verloskundige

Jessica Zwanenburg

Het geeft mij heel veel voldoening en trots om vrouwen, hun partners en andere familieleden te kunnen begeleiden in het proces van zwangerschap en te trachten ze vol vertrouwen hun bevalling in te laten gaan.
Het is mooi om kersverse ouders te zien groeien in deze, vaak nieuwe, rol. Bij te kunnen dragen in het vertrouwen krijgen in deze rol als ouders vind ik heel waardevol.

Bij de Kern is ons doel om jullie zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. We proberen jullie wensen te respecteren met daarbij niet ons doel: een zo gezond mogelijke moeder en gezond mogelijk kind, uit het oog te verliezen.

- sinds 2003 werkzaam bij De Kern

- moeder van 3 geweldige kinderen

- mede praktijk eigenaar

- BIG nummer: 79050541203

Nadine Vos
Verloskundige

Nadine Vos

Ik ben Nadine Vos en ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht.

In juni 2022 ben ik verhuisd richting het westen van Nederland en sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige in Leiden e.o.
Sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk de Kern.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn familie of vriendinnen. Daarnaast houd ik van reizen, sporten en koken.
Mijn grootste passie is verloskunde. Het begeleiden van zwangerschap en geboorte is in mijn ogen het mooiste wat er is en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken.

Door jullie wensen mee te nemen in het gehele proces hoop ik dat ik mag bijdragen aan een positieve ervaring van deze mooie gebeurtenis!
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

- BIG nummer: 89931250603

Kelsey Helling
Verloskundige

Kelsey Helling

In 2021 ben ik in Amsterdam afgestudeerd als verloskundige. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen
begeleiden tijdens de mooie maar ook spannende periode van zwanger zijn en bevallen!
Mede door mijn eigen zwangerschap en bevalling heb ik ervaren hoe sterk vrouwen zijn, waardoor ik erg
geloof in de kracht van de vrouw.

Ik kijk graag samen met jullie naar de wensen en behoeften die er zijn en op welke manier ik jullie hier het beste in kan ondersteunen.

  • Sinds december 2021 werkzaam bij de Kern
  • Moeder van een prachtige dochter
  • BIG nummer: 29929886103

Ons team

Kimberly van Hulst
Assistente

Kimberly van Hulst

Ik ben werkzaam als assistente bij praktijk De Kern. Daarvoor ben ik 16 jaar als verloskundige werkzaam geweest, het mooiste vak maar zó intensief.

- sinds 2016 werkzaam bij De Kern

- ik kan nu volop genieten van mijn gezinsleven

- ik ben op deze manier toch betrokken bij de geboortezorg 

- met veel plezier ondersteun ik nu de verloskundige 3 dagen in de week met administratieve werkzaamheden, kleine medische handelingen en het telefonische spreekuur

Ursela Wienk
Assistente

Ursela Wienk

Ik ben sinds juli 2006 op maandag en vrijdag als assistente werkzaam bij De Kern. Ik ondersteun de verloskundigen voornamelijk bij hun dagelijkse administratieve werkzaamheden. Ook zul je mij op die dagen aan de telefoon krijgen wanneer je belt met vragen of om een afspraak te maken.

Tamara de Vries
assistente

Tamara de Vries

Ik werk sinds maart 2020 bij De Kern als oproep assistente. Daarnaast werk ik sinds 2009 als kraamverzorgster. 

  • getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen
  • ik ga graag op stap met mijn gezin
  • ik lees het liefst historische boeken (fictief of non-fictief)
  • ik luister graag muziek

Loes Latten
Oproepassistente

Loes Latten

Ik ben opgeleid tot oncologie verpleegkundige, echter na het krijgen van 3 kinderen binnen 3 jaar, heb ik gekozen voor de verloskunde. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij De Kern als verpleegkundige assistente als oproepkracht. Ik werk al sinds 2001 als verpleegkundig assistente bij verloskundigen praktijk Sassenheim.

Ik hou van mijn werk. Het begeleiden van zwangeren en hun partners in een van de belangrijkste periodes in hun leven vind ik prachtig om te doen. Mijn doel is om samen met dit mooie team een bijdrage te leveren aan een goede herinnering aan jullie zwangerschap en bevalling. 

Waarneemsters

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Het lukt door vakanties, verlof en bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team aangevuld met waarneemsters. Zij zijn betrokken verloskundigen, die zich volledig in zullen zetten om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd goed te begeleiden. 

Shamsa Sheik
Shamsa Sheik
Waarneemster

Shamsa Sheik

Hoi allemaal,

Mijn naam is Shamsa, waarnemend verloskundige in deze regio en sinds januari ook werkzaam bij verloskundigenpraktijk De Kern.
Het proces rondom geboorte heb ik altijd erg interessant gevonden. Het ontstaan van nieuw leven is iets bijzonders! Ik vind het ook een eer om dit van dichtbij te mogen meemaken. Belangrijk voor mij als verloskundige is het opbouwen van een band met elkaar waarin mensen kunnen zijn wie zij willen zijn en zich vertrouwt en veilig voelen. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Student

Wij begeleiden regelmatig studenten verloskunde. Dit varieert van eerstejaars studenten die voornamelijk meekijken en alleen kleine handelingen zelf uitvoeren tot vierdejaars studenten die nagenoeg zelfstandig werken. 

Wij stellen het zeer op prijs als je een bijdrage wilt leveren aan hun opleiding door ze bij je controles, bevalling en kraambed aanwezig te laten zijn. Er is altijd een verloskundige van De Kern die supervisie heeft.

Mocht je de verloskundige liever alleen zien, dan kun je dat uiteraard bij ons aangeven.